Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αν χρησιμοποιήσετε φρέσκες αγκινάρες τις καθαρίζετε. Ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο σε πλατιά κατσαρόλα και προσθέτετε τα κομμάτια του κρέατος. Αφού τα ροδίζετε από όλες τις πλευρές, τα βγάζετε σε μια πιατέλα στην άκρη. Προσθέτετε στο ίδιο λάδι τα κρεμμυδάκια, το κρεμμύδι και το...