Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το σπιτικό ντονέρ κεμπάπ, βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ ή τα ζυμώνουμε στον κάδο του μίξερ, στο ζυμωτήριο.Ζυμώνουμε πολύ καλά τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να ξεκολλάει από τα χέρια.Λαδώνουμε πολύ καλά μεγάλο ρηχό ταψί 34 ή 36 εκ.Απλώνουμε το ντονέρ με τα δάχτυλα...