Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το γάλα και την μαγιά να διαλυθεί. Προσθέτουμε το αλάτι ,τα αυγά,το αλεύρι κοσκινισμένο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε,να αναμειχθούν όλα τα υλικά πολύ καλά. Η ζύμη μας πρέπει να είναι αφράτη και λεία , ελαφρώς σφιχτή και την σκεπάζουμε μέχρι να...