Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε το νερό με την ζάχαρη να βράσουν και μετά προσθέτουμε το χυμό από το λεμόνι και την βανίλια.Ανοίγουμε πάρα πολύ καλά το κανταΐφι και το κόβουμε με ένα μαχαίρι.Το απλώνουμε στο ταψί και το περιχύνουμε με το μείγμα από το σπορέλαιο και το λιωμένο βούτυρο.Το βάζουμε στους...