Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εξαιρετικό γλύκισμα για όλες τις ώρες Πλένουμε και καθαρίζουμε την κολοκύθα από τα σπόρια και με ένα μαχαιράκι ή με ειδικό εργαλείο κόβουμε μικρές μπάλες που να ζυγίζουν όλες μαζί περίπου τρία κιλά.Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 5 λίτρα νερό και διαλύουμε μέσα τον ασβέστη, κατόπιν...