Ντολμάδες με φύλλα από σέσκουλα και στη γέμιση κιμάς κοτόπουλου

Ντολμάδες με φύλλα από σέσκουλα και στη γέμιση κιμάς κοτόπουλου

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
ouraniaxira
Σε τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι με τον κιμά. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε 1 λεπτό. Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης, ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ρίγανη.Σε κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε...