Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνισε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε στο τηγάνι τις φέτες του μπέικον και ψήνουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να χρυσαφίσουν. Αφαιρούμε τις φέτες του μπέικον από το τηγάνι και τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Βάζουμε στο τηγάνι τις φέτες...