Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Photo credit: G. Drakopoulos Πλένουμε και στεγνώνουμε τα κεράσια. Τα βάζουμε σε ένα μπολμαζί με τη ζάχαρη, την πηκτίνη, τον χυμό λεμονιού, και τα αφήνουμε για 1 ώρα. Καλό είναι με το χέρι μας να σπάσουμε λίγο τα κεράσια για να βγάλουν ακόμα περισσότερο ζουμί. Μετά την 1 ώρα...