Τυροκεφτεδάκια με καλαθάκι Λήμνου και ελαιοπολτό

Τυροκεφτεδάκια με καλαθάκι Λήμνου και ελαιοπολτό

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Ανακατεύετε το τυρί με τον ελαιοπολτό και το αλεύρι και πλάθετε μπαλάκια στο μέγεθος καρυδιού. Βάζετε το αλεύρι, το αβγό και τη φρυγανιά σε τρία διαφορετικά μπολ. Τα περνάτε πρώτα από το αλεύρι, κατόπιν από το αβγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά. Ζεσταίνετε άφθονο ελαιόλαδο...