Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σπιτική Κρεατόσουπα που δεν χρείαζεται να είστε άρρωστοι για να την απολαύσετε. Αυτή η συνταγή έχει όλες τις κλασικές γεύσεις αλλά μαγειρεύετε γρήγορα από τις παραδοσιακές σούπες λόγω της απλοποιημένης μεθόδου. Μαγειρεμένη με αντιφλεγμονώδη συστατικά όπως σκόρδο, τζίντζερ,...