Ογκρατέν με σπανάκι και μανιτάρια

Ογκρατέν με σπανάκι και μανιτάρια

Από την ιστοσελίδα
http://www.toarkoudi.gr
Συγγραφέας
Νηστικό Αρκούδι
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε 1-2 κ.σ λάδικαι σοτάρουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτουμε τοχυμό λεμονιού. Μεταφέρουμε τα υλικά σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε στην άκρη.Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε...