Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Χαλβαδοτρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά By ΕΥΑ ΜΟΝΟΧΑΡΗ Published: October 25, 2013 ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ:20 Τρουφάκια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:30 mins ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:5 mins ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ:1 hr 35 mins Ένα απλό, υγιεινό και εύκολο γλυκό!!! Πεντανόστιμο, ελαφρύ και ιδανικό για όσους νηστεύουν, μπορείτε...