Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια Προθερμαίνετε το φούρνο στους περίπου 200 ° C. Κόψτε το λεμόνι σε λεπτές. Χρησιμοποιώντας ένα γουδί και γουδοχέρι πολτοποιήστε το σκόρδο, αλάτι, βότανα, πιπέρι. Προσθέστε στο γουδί το ελαιόλαδο, το μέλι και το χυμό λεμονιού...