Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Για την σπιτική σφολιάτα, κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αλάτι στον πάγκο ή σε μεγάλο μπολ. Κάνουμε λακκούβα στο κέντρο. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το νερό. Δουλεύουμε κυκλικά, στο κέντρο, με τα ακροδάχτυλα, παίρνοντας λίγο-λίγο το αλεύρι στα υγρά.Με σπάτουλα ή με μαρίζ,...