Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Θα ξετρελαθούν οι μικροί μας φίλοι! Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι βάζουμε το ζαχαρούχο, το βούτυρο και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε να μην κολλήσει μέχρι να αλλάξει χρώμα η καραμέλα.Όταν είναι έτοιμο απλώνουμε με ένα μαχαιράκι πάνω στα μπισκότα, με προσοχή γιατί κολάει.Βράζουμε...