Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατεύουμε καλά το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε μέχρι να δημιουργήσουμε μια αφράτη κρέμα.Ανακατεύουμε καλά το τυρί, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια και στην συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και χτυπάμε μέχρι να δημιουργήσουμε...