Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Κρατάτε στην άκρη 2 κοφτές κουταλιές από το βούτυρο, τεμαχίζετε το υπόλοιπο και το βάζετε σε μια μικρή, βαριά κατσαρόλα με τη ζάχαρη, σε μέτρια φωτιά. Αφήνετε να λιώσει το βούτυρο και η ζάχαρη και μόλις αρχίσει το μίγμα να αλλάζει χρώμα, ρίχνετε μέσα την κρέμα γάλακτος...