Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και χορταστικό πιάτο για όλες τις ώρες Σε ξύλο κοπής κόβουμε το κρέας σε κομμάτια με μέγεθος αυγού και το τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας, μαζί με τα κρεμμύδια, το βούτυρο για 10 λεπτά.Ρίχνουμε νερό τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας, αλάτι, πιπέρι, τη ντομάτα...