Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την κρέμα λεμονιού Χτυπάμε τα αυγά και τον κρόκο μαζί σε ένα μπολ με το σύρμα και μετά τα μεταφέρουμε μέσα σε ένα μεταλλικό μπολ. Ρίχνουμε μέσα τον χυμό λεμονιού, το ξύσμα, τη ζάχαρη και το κορνφλάουρ. Βάζουμε το μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει (με προσοχή...