Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη συνταγή mojito (μοχίτο), θα χρειαστούμε ένα βαθύ μεγάλο γυάλινο ποτήρι (highball).Κόβουμε μισό λάιμ σε 4 κομμάτια και το βάζουμε στο ποτήρι.Προσθέτουμε το σιρόπι ζάχαρης. Για να φτιάξουμε ένα εύκολο σιρόπι ζάχαρης, σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε 1,5 κούπα λεύκη κρυσταλλική...