Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βασικό και καθοριστικό υλικό εδώ είναι το αραβικό μείγμα μπαχαρικών ρας-ελ-χανούτ, ονομασία που σημαίνει «το κεφάλι του μαγαζιού», δηλώνοντας έτσι την υψηλή ποιότητα, την αφρόκρεμα των μπαχαρικών του καταστήματος