Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Βράζετε το μπρόκολο για 10 λεπτά και μετά το στραγγίζετε. Βήμα 2 Στη συνέχεια, χωρίζετε το μπρόκολο σε δυο μέτρια οβάλ πυρίμαχα σκεύη ή σε ένα μεγάλο, προσθέτετε το σολομό και αλατοπιπερώνετε. Βήμα 3 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C.Βήμα 4 Στο μεταξύ, σε μια κατσαρόλα...