Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το πιάτο Βάζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα και τη γεμίζουμε με νερό, μέχρι να καλυφθούν. Φέρνουμε σε βρασμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες (όταν τις τρυπήσουμε με ένα μικρό μαχαίρι δεν πρέπει να υπάρξει καμία αντίσταση)....