Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι. Κόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια. Στραγγίξτε τις λιαστές ντομάτες από το λάδι τους και ψιλοκόψτε τις.Σοτάρετε σε 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο τα λαχανικά. Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και ρίξτε το κρέας....