Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Απλώνετε το φύλλο στον πάγκο εργασίας σας. Με ένα πινέλο λαδώνετε καλά το φύλλο και τοποθετείτε από πάνω ακόμη ένα φύλλο.Βήμα 2 Το λαδώνετε καλά και βάζετε στο κέντρο ένα κομμάτι φέτα. Κλείνετε τις 4 μεριές του φύλλου για να...