Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φτιάξτε πολύ εύκολα παντεσπάνι για να το χρησιμοποιήσετε σε τούρτα. Η δοσολογία αυτή είναι ιδανική για να φτιάξετε 3 πάτους διαμέτρου 30 εκατοστών. Καταρχήν παίρνουμε μία φόρμα 30 εκατοστών και την βοουτυρώνουμε καλα. Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτι και βουτυρώνουμε ξανά.Στο μπολ...