Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μπολ ρίχνω το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια. Ανακατεύω πολύ καλά.Χτυπάω στο μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Ρίχνω στη συνέχεια το ηλιέλαιο και το γιαούρτι και συνεχίζω να χτυπάω.Ρίχνω λίγο λίγο το μείγμα αυτό στο μπολ με τα...