Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220ο C στον αέρα . Βάζουμε ένα ταψίανάποδα στο φούρνο έτσι ώστε να κάψει τελείως. Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρόςτο νερό με τη μαγιά και τα 140 γρ. αλεύρι. Αφήνουμε το μείγμα για 30 λεπτά στην άκρη μέχρι να βγάλει φουσκάλες....