Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζουμερές και μυρωδάτες μπάρες με ροδάκινα για το πρωινό σας Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, την ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και ανακατεύουμε με το σύρμα. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε το κινέζικο μείγμα μπαχαρικών και ανακατεύουμε.Αμέσως μετά προσθέτουμε το ανάλατο βούτυρο...