Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
https://www.pinterest.Αυτό είναι το κέικ που θυμίζει πολίτικο τσουρέκι, αλλά δεν είναι… Εκτός όμως από την μαστίχα και το μαχλέπι, το κρασί που περιέχει αφήνει μια επιπλέον μοσχομυρωδάτη γεύση στο βάθος και το (αρκετό σχετικά) κονιάκ έναν σοβαρό υπαινιγμό αλκοόλ… Την πολύ...