Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χωρίζουμε τα αβγά,ασπράδια από κρόκους.Χτυπάμε τα ασπράδια με λίγο αλάτι σε μαρέγκα και τααφήνουμε στην άκρη. Σε άλλο μπολ βάζουμε τα κροκάδια,το βούτυρο και τηζάχαρη και τα χτυπάμε να αφρατέψουν.Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν.Προσθέτουμε στο μείγμα των κροκαδιών εναλλάξ...