Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα κόβουμεσε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Σε μια κατσαρόλαβάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, την πιπεριά και το σκόρδο για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το καστανό ρύζι και...