Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Τι τρώμε τον Ιανουάριο; Βάζουμε στο καλάθι μας και μαγειρεύουμε με φρέσκα λαχανικά και φρούτα της εποχής! Λαχανικά: Μπρόκολα, παντζάρια, πράσα, ραδίκια, ράπα, λαχανάκια Βρυξελλών, λάχανα, σέσκουλα, σπανάκια, κουνουπίδι, μαρούλια, καρότα, φοινόκιο, γλυκιά κολοκύθα, Μυρωδικά:...