Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Αυτά τα κεφτεδάκια γίνονται ιδιαίτερα αφράτα και μυρωδάτα χάρη στη βρώμη, το δυόσμο, τη ρίγανη, το μαϊντανό και το σκορδάκι (αν και προαιρετικό) αλλά και το ούζο που δίνει λεπτή αλλά αισθητή γεύση. Η συνταγή είναι οικογενειακή και χιλιοδοκιμασμένη και την προτιμώ στα παιδικά...