Γέμιση για γαλοπούλα με κρασί Μοσχάτο κάστανα και κουκουνάρια

Γέμιση για γαλοπούλα με κρασί Μοσχάτο κάστανα και κουκουνάρια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Σε κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά ζεσταίνετε το ελαιόλαδο. αλατίζετε τα ψιλοκομμένα εντόσθια της γαλοπούλας και σοτάρετε μέχρι να πάρουν έντονο χρώμα.Βγάζετε τα εντόσθια από την κατσαρόλα με τρυπητή κουτάλα, τα αφήνετε σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στο ίδιο...