Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ προσθέτετε τα υλικά για το μπιφτέκι σολομού, τον σολομό, το πέστο, τα ασπράδια, την φρυγανιά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ζυμώνετε πολύ καλά και τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσετε τις υπόλοιπες παρασκευές. Στο χοντρό...