Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Από καιρό είχα υποσχεθεί σε αναγνώστη του blog ότι θα αναρτούσα συνταγή για κέικ αμυγδάλου προκειμένου να αξιοποιηθούν τα υπόλοιπα μέρη από την παρασκευή σπιτικού αμυγδαλόγαλου. Επίσης, η ακόλουθη συνταγή δεν περιέχει βούτυρο ή άλλη λιπαρή ουσία, δεν έχει αλεύρι άρα δεν περιέχει...