Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Από καιρό είχα υποσχεθεί σε αναγνώστη του blog ότι θα αναρτούσα συνταγή για κέικ αμυγδάλου προκειμένου να αξιοποιηθούν τα υπόλοιπα μέρη από την παρασκευή σπιτικού αμυγδαλόγαλου. Επίσης, η ακόλουθη συνταγή δεν περιέχει βούτυρο ή άλλη λιπαρή ουσία, δεν έχει αλεύρι άρα δεν περιέχει...