Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για να φτιάξουμε την πίτσα με λαχανικά, ανοίγουμε πρώτα το φύλλο της ζύμης σε αλευρωμένη επιφάνεια με πλάστη ή με τα δάχτυλα με κυκλικές κινήσεις. Δείτε τη συνταγή μου για τέλεια σπιτική ζύμη πίτσας εδώ.Απλώνουμε το φύλλο σε λαμαρίνα ή σε ταψάκι αλευρωμένο.Αλείφουμε τη ζύμη με...