Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Το πιο εύκολο σουφλέ που κάντε που κάνατε ποτέ! Αρχικά, βράζουμε τα ζυμαρικά, που επιλέγουμε, για 10 λεπτά περίπου.Τρίβουμε στο ψιλό τρίφτη του ρεντέ το κεφαλοτύρι, το ζαμπόν και τη φέτα.Σε ένα πυρέξ – ταψί βάζουμε τα ζυμαρικά, τα τριμμένα υλικά μας και την κρέμα γάλακτος. Τα...