Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ιταλοί είναι λάτρεις της pasta κι ότι την μαγειρεύουν ποικιλοτρόπως, με κρέας, με τυριά και γαλακτοκομικά, με λαχανικά, με θαλασσινά αλλά και σκέτη μόνο με λάδι και σκόρδο. Ότι ετοιμάζουν τα ζυμαρικά τους όμως και με όσπρια ομολογουμένως με εντυπωσίασε....