Κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα από άσπρο κρασί και σταφύλια

Κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα από άσπρο κρασί και σταφύλια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Μαρινάρετε σε μπολ μη μεταλλικό το κοτόπουλο με το λιωμένο σκόρδο, το πιπέρι και το λάδι.Σοτάρετε τα κρεμμύδια και το καρδάμωμο με λίγο λάδι και τα βάζετε σε ένα πιάτο.Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρετε τις πιπεριές και τα σταφύλια και τα βάζετε στο πιάτο με τα κρεμμύδια. Βάζετε λίγο...