Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Γιορτινό και αρωματισμένο ζελέ ροδιού για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη σκόνη ζελατίνης με το νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά να απορροφήσει το νερό. Σε μια κατσαρολίτσα ζεσταίνουμε το χυμό ρόδι για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το χυμό...