Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Μια συνταγή για να φάτε και να χορτάσετε πολύ γρήγορα! Πλένουμε τις πατάτες.Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τα κομματάκια γαλοπούλας, το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.Έτσι, φτιάχνουμε μια σος.Σε κάθε πατάτα κάνουμε ένα σταυρό στη μέση και τις ψήνουμε...