Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε πρώτα με το παντεσπάνι για την υγιεινή τούρτα χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς C στον αέρα. Λαδώνουμε ένα ταψί για παντεσπάνι ή το ρηχό ταψί της κουζίνας. Στρώνουμε λαδόκολλα.Στο μίξερ, χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι να...