Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πασπαλίζετε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι και το κρατάτε στην άκρη.Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζετε την πανσέτα χωρίς λιπαρή ουσία και τη σοτάρετε για 5-6 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή και να πάρει χρώμα. Την αφαιρείτε από το τηγάνι με μια τρυπητή κουτάλα και την αφήνετε να...