Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Οδηγίες Προθερμαίνω το φούρνο στους 200° C και στρώνω διαφανή μεμβράνη σε ένα ταψάκι (28×18 εκ.). Βάζω το νερό να πάρει βράση μαζί με το αλάτι.Ρίχνω την πολέντα με σταθερή ροή στο βραστό νερό και την αφήνω να βράσει για 5’. Ενώ ανακατεύω, προσθέτω στο μείγμα την πάπρικα και...