Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε μία μέτρια κατσαρόλα.
Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά και την καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένα.
Μετά από 15 λεπτά ρίχνουμε το κρασί και το ζωμό.
Μόλις πάρει βράση μαγειρεύουμε για 3 λεπτά, σβήνουμε και προσθέτουμε το κους κους.
Αλατοπιπερώνουμε.
Μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα το ψάρι σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί με τους ατμούς για 8- 10 λεπτά.
Σπάμε το ψάρι σε μεγάλα κομμάτια και ντο σερβίρουμε αφού πρώτα το πασπαλίσουμε με ξύσμα λεμονιού και μαϊντανό.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.