Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Author: Cookie Monster Κόβουμε τις άκρες από τα κολοκύθιακαι μετά τα κόβουμε κατά μήκος. Αν τα κολοκύθια μας είναι μεγάλου μεγέθους, τα κόβουμε και στη μέση(για να μην είναι πολύ μακριά).Με ένα πινέλοαλείφουμε και τις δύο μεριές με ελαιόλαδοκαι μετά αλατοπιπερώνουμεκαι...