Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Διαδικασία Για την πουτίγκα: Ανακατεύουμε σε μπολ το κορν φλάουρ με το αλάτι και προσθέτουμε 1 κούπα από το γάλα. Ανακατεύουμε πολύ καλά, να λιώσει εντελώς το κορν φλάουρ, χωρίς να μείνει κανένας σβώλος. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το υπόλοιπο γάλα με τη ζάχαρη. Αν...