Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα ταψάκι διαστάσεων 25×25 στρώνουμε λαδόκολλα.Λιώνουμε την κουβερτούρα σε αντικολλητικό σκεύος σε χαμηλή φωτιά, αδειάζουμε την μισή σοκολάτα στο ταψί ομοιόμορφα και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο,...